🎥 | Berlusconi deed ook vunzige beloftes aan Van Basten: 'Hele hoop vrouwen, ja'

Trevor Wagener • 22:12, 30-01-2023 / Laatste Update: 04:26, 12-12-2023

Oud-topvoetballer Marco van Basten werd bij de Rondo-uitzending door presentator Wytse van der Goot bevraagd naar 'het gekste' dat voormalig AC Milan-baas Silvio Berlusconi hem óóit beloofd heeft. Het antwoord van de 58-jarige San Marco liet zich uiteraard raden.

"Heel veel vrouwen", lachte de oud-spits, die uiteraard meteen wist waar het over ging. De oud-premier van Italië ging een poosje terug viral nadat hij de Monza-selectie - waar hij sinds jaar en dag eigenaar van is, samen met zijn kameraad Adriano Galliani - 'een bus vol hoeren' beloofde als zij nog eens van een topploeg als Milan óf Juventus zouden winnen.

Inlossen

Nou maakt belofte al-tijd schuld, ook in het geval van de 86-jarige Berlusconi. Zondag was Monza De Oude Dame in Turijn de baas (0-2) en dus vroeg men zich af waar het voertuig vol dames met lichte zeden bleef. Zo ook de aanwezigen aan de Rondo-tafel.

"Ik denk dat hij (Berlusconi) gaat zeggen dat Juventus geen topploeg meer is", lachte Van Basten gekscherend, doelende op de belofte van de oud-preses en de huidige chaos bij de grootmacht. Monza-aanvoerder Matteo Pessina kan naar alle waarschijnlijkheid niet wáchten totdat de bus arriveert.

'Duurt lang'

Berlusconi zei niet wanneer hij terug zou komen op zijn woorden. "Ben al 100 keer gebeld over die belofte!", zei hij maandag tegen de Italiaanse pers.

Lees ook: Orlando Engelaar bij Rondo over EK 2008! 'Men wist dat ik de missing link was'