RTL gaat weer de strijd aan met VI! Na de zomer nieuwe voetbaltalkshow op RTL
i

ANP

RTL gaat weer de strijd aan met VI! Na de zomer nieuwe voetbaltalkshow op RTL

Eimert Pruis • 20:09, 08-06-2022 / Laatste Update: 21:16, 08-01-2024

RTL gaat het toch weer een keer proberen: concurreren met VI. Na het floppen van VTBL komt RTL na de zomer weer met een nieuwe voetbaltalkshow. RTL7 zendt al de Champions League uit en dat ziet RTL als een goede start om weer een talkshow te doen, die 2 keer per week wordt uitgezonden.

De talkshow wordt geproduceerd door Blue Circle NL, maar veel meer details maakt RTL later bekend. "We zouden onszelf buitenspel zetten als we de mogelijkheden voor een nieuwe voetbaltalkshow niet zouden onderzoeken wanneer je de rechten voor de Champions League hebt", zegt RTL tegen Showbizznetwork.nl.

Humberto Tan en Theo Janssen kunnen de kijker niet boeien

RTL had lange tijd zelf de kijkcijferkanonnen Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen in huis. John de Mol verleidde hen echter om naar Talpa te komen. Een tijdje heeft RTL het toen geprobeerd met VTBL, met presentator Humberto Tan. Na 4 maanden was het al einde verhaal voor die voetbaltalkshow. Theo Janssen was altijd een vaste gast bij dat programma. De oud-voetballer kondigde onlangs aan te stoppen bij NOS Studio Voetbal.