Ruud van Nistelrooij verwacht niet weer zo'n dikke zege van PSV op FC Zürich: 'Zie je maar heel zelden'
i

Getty Images

Ruud van Nistelrooij verwacht niet weer zo'n dikke zege van PSV op FC Zürich: 'Zie je maar heel zelden'

Sjors Tanis • 19:52, 12-10-2022 / Laatste Update: 00:37, 08-01-2024

PSV-trainer Ruud van Nistelrooij denkt niet dat zijn team donderdag tegen FC Zürich met dezelfde cijfers wint als de 1e wedstrijd tussen beide clubs in de groepsfase van de Europa League. In Zwitserland werd het vorige week 5-1 voor PSV.

"De wedstrijd zal heel anders worden dan het 1e duel", zei Van Nistelrooij bij de persconferentie. PSV kan thuis tegen Zürich al Europese overwintering veiligstellen Dat het na de dikke zege opnieuw een eitje wordt, moet Van Nistelrooij dus nog zien. "Zoiets zie je maar heel zelden in een Europese uitwedstrijd", zei de trainer.

Intern onderzoek

PSV kan niet beschikken over Luuk de Jong, Mauro Júnior, Jarrad Branthwaite, Noni Madueke, Marco van Ginkel, Yorbe Vertessen en Ismael Saibari. Rechtsback Ki-Jana Hoever is wel weer terug bij de groep. PSV heeft onlangs een intern onderzoek naar de blessures bij de club gedaan en is tot de conclusie gekomen dat de medische problematiek grotendeels overmacht is.

Van Nistelrooij vertelde bij een interview dat De Jong, Mauro Júnior en Madueke de groepstraining gedeeltelijk hebben hervat. Check de beelden hieronder!