🎥 | Check hier alle samenvattingen van de Champions League-wedstrijden op dinsdag
i

Getty Images

🎥 | Check hier alle samenvattingen van de Champions League-wedstrijden op dinsdag

Brian Vesseur • 09:26, 29-11-2023 / Laatste Update: 06:19, 07-01-2024

De helft van de vijfde speelronde in de Champions League zit erop. Veel mensen zullen naar Feyenoord hebben gekeken (en daarna naar bed zijn gegaan), maar gelukkig hebben we hier de hoogtepunten van alle andere wedstrijden. Check hier de samenvattingen van een heerlijke dinsdag in de Champions League.

Samenvattingen Champions League op dinsdag

De poule met AC Milan, Borussia Dortmund, Paris Saint-Germain en Newcastle blijft toch het meest interessant. Borussia Dortmund gaat daar nu aan de leiding, nadat het dinsdagavond met 3-1 van Milan won. PSG en Newcastle United pakten een puntje tegen elkaar: 1-1.

Samenvatting Milan - Borussia Dortmund

Samenvatting PSG - Newcastle United

Ook in de poule van FC Barcelona (12 punten), FC Porto, Shakhtar Donetsk (beiden 9 punten) en Antwerp (0 punten) is het nog vrij spannend. Zeker omdat Porto en Shakhtar in de laatste wedstrijd tegenover elkaar staan!

Samenvatting Barcelona - Porto

Samenvatting Shakhtar Donetsk - Antwerp

Door naar de poule van Manchester City, dat na 5 wedstrijden nog foutloos is: 15 punten. RB Leipzig (9 punten) is ook al zeker van de tweede plek, want Young Boys heeft slechts 4 punten en Rode Ster Belgrado pas 1.

Samenvatting Manchester City - RB Leipzig

Samenvatting Young Boys - Rode Ster Belgrado

En dan de laatste poule: die van Feyenoord. De Rotterdammers zijn door de nederlaag helaas al uitgeschakeld in de Champions League. Tegelijkertijd is overwintering in Europa wél een feit: de derde plek - die is zeker - levert een ticket voor de knock-outfase van de Europa League op.

Samenvatting Feyenoord - Atlético Madrid

Samenvatting Lazio - Celtic