🎥 | Check hier alle samenvattingen in de Champions League op woensdag 13 december
i

Getty Images

🎥 | Check hier alle samenvattingen in de Champions League op woensdag 13 december

Brian Vesseur • 01:31, 14-12-2023 / Laatste Update: 13:24, 07-01-2024

De groepsfase in de Champions League zit erop! Vooral in Groep F was het spannend, want alle teams konden nog overwinteren in de Champions League. Ook Feyenoord - dat al was veroordeeld tot de Europa League - kwam in actie. Celtic bleek in Schotland met 2-1 te sterk. Check hier alle samenvattingen in de Champions League op woensdag 13 december.

Samenvattingen Champions League woensdag 13 december

Groep E

In Groep E streden Atlético Madrid en Lazio in een onderling duel om de eerste plek. Atléti kroonde zich uiteindelijk tot groepswinnaar. Feyenoord en Celtic speelden vooral om de poen, de eer en de coëfficiënten.

Atlético Madrid - Lazio 2-0

Celtic - Feyenoord 1-0

Groep F

De spannendste poule van allemaal. Borussia Dortmund won uiteindelijk de groep, Paris Saint-Germain knalde zichzelf naar plek 2. Newcastle United blijft uiteindelijk met lege handen achter, aangezien het Europa League-ticket naar AC Milan gaat.

Borussia Dortmund - PSG 1-1

Newcastle United - AC Milan 1-2

Groep G

Door naar Groep G, waar Manchester City zichzelf foutloos als groepswinnaar kroonde. RB Leipzig pakte 12 punten, Young Boys 4 en Rode Ster Belgrado slechts 1.

Rode Ster Belgrado - Manchester City 2-3

RB Leipzig - Young Boys 2-1

Groep H

Ten slotte Groep H, waar FC Barcelona (als eerste) en FC Porto allebei op 12 punten eindigden. De zege van Porto op Shakhtar Donetsk (5-3) was erg belangrijk, want de Oekraïners eindigden op 9 punten. Het Royal Antwerp van Mark van Bommel was in deze groep kansloos met 3 punten, maar wonnen op de slotdag wél van Barça.

Royal Antwerp - FC Barcelona 3-2

FC Porto - Shakhtar Donetsk 5-3

Check hier alle eindstanden in de groepsfase van de Champions League.