Zo kijk je naar de livestream van Santa Coloma - AZ (Pay Per View)
i

Getty Images

Zo kijk je naar de livestream van Santa Coloma - AZ (Pay Per View)

Bart van der Wijst • 19:42, 10-08-2023 / Laatste Update: 09:42, 12-12-2023

AZ begint donderdagavond officieel aan het nieuwe seizoen. De Alkmaarse nummer 4 van de vorige jaargang in de Eredivisie start aan de voorrondes van de Conference League. In Andorra speelt het tegen FC Santa Coloma. Die wedstrijd is NIET op tv te zien in Nederland, maar wel via een livestream (Pay Per View). In de handleiding hieronder lees je waar je die wedstrijd koopt.

AZ kwam zelf met een verklaring waarom het duel hier niet te zien is: "De uitzendrechten zijn in deze fase van de Europese voorronde in handen van de thuisspelende club. Ondanks interesse vanuit een Nederlandse broadcaster, is het niet tot een akkoord gekomen met de partij die de rechten bezit."

De return in Alkmaar is wél te zien op de Nederlandse tv.

Livestream Santa Coloma - AZ (ppv)

De wedstrijd tussen FC Santa Coloma en AZ in de 3e voorronde van de Conference League is wél te zien via een livestream. Die kan je los kopen. Dat noemen ze Pay Per View (ppv). De livestream van Santa Coloma - AZ kopen kan via de link van solidsport.com. Daar moet je dan wel eerst een account aanmaken. De kosten: 9,95 euro.

De wedstrijd begint om 19.00 uur, de livestream start om 18.50 uur. Via het Twitterkanaal van AZ of LiveScore (of een andere app) is de wedstrijd ook te volgen.