Santiago Giménez spreekt zich uit over onzin die 'zaakwaarnemer' verkocht: 'Laat weten zodra er nieuws is'
i

PRO SHOTS / Mischa Keemink

Santiago Giménez spreekt zich uit over onzin die 'zaakwaarnemer' verkocht: 'Laat weten zodra er nieuws is'

Bart van der Wijst • 22:20, 28-10-2023 / Laatste Update: 17:55, 07-01-2024

Santiago Giménez heeft zaterdagavond op X gereageerd op uitspraken die deze week over hem werden gedaan. De Mexicaanse spits van Feyenoord staat in de spotlights na zijn superdebuut in de Champions League. Zaakwaarnemer Morris Pagniello deed deze week een verhaal over Giménez, maar wat blijkt: Pagniello is helemaal niet betrokken bij de zaken van Giménez.

"In de afgelopen dagen zijn er uitspraken gedaan door bronnen buiten mijn entourage. Ik wil graag benadrukken dat ik geen zaakwaarnemer heb en dat mijn vader, met de hulp van zaakwaarnemer Mariel Duayhe, de leiding heeft over mijn carrière", schreef Giménez.

Pagniello claimde de belangen van de Mexicaan te behartigen. Hij zei dat Real Madrid en Tottenham Hotspur interesse zouden hebben.

Geen nieuws is goed nieuws

"Hecht dus geen waarde aan uitspraken die niet worden gedaan door hen of door mij. Ik ben dankbaar voor het begrip en de steun. We zijn altijd heel open geweest met het delen van informatie. Zodra er nieuws te melden is, laten we dat meteen weten."

Giménez verlengde afgelopen zomer zijn contract bij Feyenoord tot de zomer van 2027. Hij is dit seizoen geweldig begonnen. In de Eredivisie scoorde hij 13 keer in 9 duels, in de Champions League was het bij zijn debuut gelijk 2 keer raak tegen Lazio (3-1).