ūüé• | Saoedische schenking: Fabinho krijgt horloge, en laat de klok METEEN vallen

Trevor Wagener¬†‚Äʬ†12:18, 15-08-2023 / Laatste Update: 21:53, 11-12-2023

Dat Saoedi-Arabi√ę gelijk staat aan h√©√©l v√©√©l geld, laten de volgende beelden zien. Nadat Al Ittihad-nieuweling Fabinho maandagavond meedeed in de gewonnen wedstrijd bij Al Raed (0-3), kreeg hij na afloop een bijzonder cadeau van een supporter (?). De gulle man gaf de 29-jarige Braziliaan, die sinds deze zomer in het Midden Oosten speelt, na afloop een klokkie cadeau!

Op beelden is te zien dat Fabinho zelf ook zichtbaar amper een idee heeft wat hem overkomt. De meervoudig international is verbaasd, verguld en dankbaar tegelijk. "Serieus? Meen je dit nou?", zegt Fabinho tegen de gever, die met een schouderklopje aan lijkt te geven dat de oud-speler van Fluminense in zijn vaderland, Rio Ave (Portugal), Real Madrid en AS Monaco het uurwerk verdiend heeft.

Saoedische supporter geeft klokkie aan Fabinho

Kort voordat Fabinho al stomverbaasd hoofdschuddend wegloopt, liet hij het klokkie - dat kennelijk niet goed om de afgetrainde pols zat - nog vallen ook. Ittihad, met N'golo Kanté en Karim Benzema eveneens als nieuwe aanwinsten in de basisopstelling, ontdeed zich pas na de Saoedische thee van de thuisploeg na goals van Abderrazak Hamdallah ('58) en een dubbelslag van Igor Coronado ('73 en '79).