Dit zijn de scheidsrechters bij de Europese duels van PSV, Ajax, AZ en FC Twente
i

Getty Images

Dit zijn de scheidsrechters bij de Europese duels van PSV, Ajax, AZ en FC Twente

Pim Huberts • 18:30, 28-08-2023 / Laatste Update: 22:12, 11-12-2023

PSV, Ajax, AZ en FC Twente gaan komende week op jacht naar kwalificatie voor Europese eindtoernooien. Met name voor PSV en AZ zijn de duels van groot belang: zij speelden vorige week gelijk. Check hieronder wie de scheidsrechters zijn bij de verschillende clubs.

Scheidsrechter PSV - Rangers FC

De Spanjaard José María Sánchez fluit woensdag de 2e wedstrijd tussen PSV en Rangers FC in de play-offs van de Champions League in Eindhoven. De 39-jarige arbiter was in het verleden al verantwoordelijk voor Europese wedstrijden van Feyenoord en Ajax. PSV en Rangers speelden in Schotland met 2-2 gelijk.

Scheidsrechter Ajax - Ludogorets

De wedstrijd van Ajax wordt geleid door de Slowaak Ivan Kruzliak. Hij fluit sinds 2011 al Europese wedstrijden. In Bulgarije won Ajax al met 4-1.

Scheidsrechter SK Brann - AZ

De Hongaarse scheidsrechter Gergo Bogor moet donderdag in Noorwegen de wedstrijd tussen SK Brann en AZ in de play-offs van de Conference League in goede banen leiden. Het eerste duel in Alkmaar eindigde in 1-1.

Scheidsrechter FC Twente - Fenerbahce

De arbiter bij het duel tussen FC Twente en Fenerbahçe in Enschede is de Italiaan Fabio Maresca. De Nederlandse ploeg moet een 1-5-achterstand wegpoetsen.