Sebastian Szymański kan in Rotterdam blijven: 'Ik heb het hier super naar mijn zin'
i

Pro Shots

Sebastian Szymański kan in Rotterdam blijven: 'Ik heb het hier super naar mijn zin'

Matthijs Nijhuis • 13:00, 06-05-2023 / Laatste Update: 08:26, 12-12-2023

De Poolse middenvelder Sebastian Szymański is Feyenoord nog niet zat. Vorig jaar werd hij aan de Rotterdammers uitgeleend door zijn eigen ploeg, het Russische Dinamo Moskou. Nu is er de optie om de international permanent bij Feyenoord te houden. Als het aan Szymański ligt, blijft hij voorlopig lekker in De Kuip.

In een interview met Panna! is hij lovend over de Rotterdamse club en zijn team. "Ik houd van het positiespel van Feyenoord. De kans op speeltijd was groot, de speelwijze sprak me toen al heel erg aan en de fans zijn geweldig." Na een goed seizoen te hebben gespeeld, lonkt natuurlijk het kampioenschap. "Een feest op de Coolsingel wil ik graag meemaken", zei de spelmaker over de aanstaande titel.

Zie ook: Waarom duiken fans van Feyenoord na het kampioenschap de Hofpleinfontein in?

Overname

Szymański zou om en nabij de 10 miljoen euro moeten kosten. De vraag is of Feyenoord bereid is om dat bedrag te betalen. "Dat ligt niet in mijn handen", besloot hij daarover. "Ik ben dit seizoen gehuurd en heb het super naar mijn zin. Het zou mooi zijn als ik mag blijven."

Deze week verschijnt PANNA! 75, ons Kidsmagazine. Deze keer met veel aandacht voor aanstaand kampioen Feyenoord. Ik had oa een interview met Sebastian Szymanski. Ook sprak ik Wieke Kaptein, de kersverse OranjeLeeuwin. Weer veel mooie verhalen, puzzels, strips en 8 XXL posters! pic.twitter.com/jV4Zs5d9Gn

— Sander Berends (@SanderBerends1) May 2, 2023