🎥 | Sébastien Haller is op dreef bij Ivoorkust: Ajax-spits scoort 2 keer in 1 helft

Sjors Tanis • 00:05, 07-09-2021 / Laatste Update: 17:58, 05-01-2024

Sébastien Haller weet bij Ajax het doel maar moeilijk te vinden, bij Ivoorkust lijst het wat makkelijker te gaan. De spits scoorde in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Kameroen 2 keer in de 1e helft.

Zo ging Ivoorkust met een 2-0 voorsprong pauzeren.

Penalty

In de 20e minuut maakte Haller zijn 1e goal uit een penalty. In de 29e minuut scoorde hij na een fraaie steekpass ook de 2-0. Na een uur kwam Kameroen nog terug tot 2-1, maar Ivoorkust haalde de zege binnen. PSV-speler Ibrahim Sangaré stond net als Haller in de basis bij Ivoorkust. Haller werd in de 69e minuut gewisseld, Sangaré speelde de hele wedstrijd

Vrijdag speelde Ivoorkust de 1e wedstrijd in de groepsfase van de Afrikaanse WK-kwalificatie met 0-0 gelijk tegen Mozambique. Kameroen won toen met 2-0 van Malawi.