Sensationele comeback op Anfield: Liverpool buigt 3-2-achterstand om tegen Fulham

Brian Vesseur • 18:09, 03-12-2023 / Laatste Update: 05:25, 07-01-2024

Wát een slotfase bij Liverpool - Fulham. In de laatste minuten boog Liverpool een 3-2-achterstand om, door doelpunten van Wataru Endo en Trent Alexander-Arnold. Nederlander Kenny Tete scoorde namens Fulham (2-2).

Het was een wedstrijd vol mooie doelpunten. TAA schoot Liverpool via een vrije trap van een meter of 25 op 1-0, Alexis MacAllister maakte er met een afstandspoeier 2-1 van. Ryan Gravenberch stond in de basis bij Liverpool en werd in de 83e minuut naar de kant gehaald voor Endo. Cody Gakpo begon juist op de bank en kwam in de 64e minuut in het veld voor Dominik Szoboszlai.

Stand

Door de zege is Liverpool naar de tweede plek geklommen in de Premier League. Arsenal leidt momenteel de Engelse competitie en heeft 3 punten meer. Manchester City kan nog over Liverpool heen in de stand. De ploeg van Pep Guardiola komt zondag om 17.30 uur in actie tegen Tottenham Hotspur. De Spurs hopen juist de topploegen te bestormen.