🎥 | Napoli dankt voormalig Groningen-spits Ngonge na misser, Milan speelt gelijk

Trevor Wagener • 22:19, 15-04-2023 / Laatste Update: 21:52, 11-12-2023

Cyril Ngonge liet zaterdagmiddag na zijn club Hellas Verona een goede dienst te bewijzen op bezoek bij Serie A-koploper Napoli (0-0). De 22-jarige Belg viel in de slotfase in, maar baarde opzien door een grote mogelijkheid op kolderieke wijze te verprutsen.

De oud-spits van FC Groningen kwam enkele minuten voor het ingaan van de extra tijd het veld in voor Kevin Lasagna en leek na een tegenstoot voor dé kans van de wedstrijd te gaan. Leek, want Ngonge probeerde Napoli-keeper Alex Meret in de maling te nemen met een lobje maar faalde hopeloos.

Gelijkspel voor Napoli en Milan

In Bologna kwam Milan, dat met een B-elftal speelde met oog op de Champions League-return tegen rivaal Napoli, niet verder dan 1-1. Tommaso Pobega knalde kort voor rust de gelijkmaker binnen, nadat Nicola Sansone de thuisploeg al na 1 minuut op voorsprong had gezet.