Sheffield-teamgenoten vliegen elkaar in de haren tijdens wedstrijd
De scheidsrechter moest er aan te pas komen om teamgenoten Jack Robinson en Vinicius Souza tot bedaren te brengen. ©ANP

Sheffield-teamgenoten vliegen elkaar in de haren tijdens wedstrijd

19:37, 25-02-2024

Sheffield-spelers Jack Robinson en Vinicius Souza hebben wat te bespreken na de wedstrijd van Sheffield tegen Wolverhampton Wanderers. De teamgenoten kregen het tijdens de wedstrijd met elkaar aan de stok en gingen elkaar bijna te lijf.

Beide spelers van Sheffield United kregen al na 36 minuten woorden met elkaar en wellicht zegt het iets over de situatie waarin het team zich momenteel bevindt. Sheffield staat laatste in de Premier League en dus lijken sommige spelers onder hoogspanning te staan. En zo ook Jack Robinson en Vinicius Souza.

Slaande bewegingen

Na een spelmoment riep Robinson zijn teamgenoot Souza tot de orde, maar die pikte dat niet. De woordenwisseling escaleerde bijna toen beide spelers met de hoofden tegen elkaar aan stonden en er een paar kleine slaande bewegingen werden gemaakt. Uiteindelijk ging zelfs de VAR zich er nog mee bemoeien, maar het duo ontsnapte uiteindelijk aan een rode kaart.

Sheffield laatste

Sheffield stond op het moment van het incident al met 1-0 achter tegen Wolverhampton Wanderers en dat zou uiteindelijk ook de einduitslag zijn. Sheffield blijft daardoor laatste met dertien punten uit 26 duels. De Wolves staan nu achtste met 38 punten.