'Silvio Berlusconi wil Zlatan Ibrahimovic (41) nog 1 keer verleiden tot een transfer'
i

Pro Shots

'Silvio Berlusconi wil Zlatan Ibrahimovic (41) nog 1 keer verleiden tot een transfer'

Yvo van Dorst • 11:26, 30-03-2023 / Laatste Update: 10:06, 12-12-2023

Wow. Zlatan Ibrahimovic lijkt nog niet aan stoppen te denken! Monza wil volgens Calciomercato namelijk de 41-jarige vedette naar de club halen. Met deze transfer zou de Zweed gaan spelen onder zijn vriend, de veelbesproken oud-president en nu eigenaar van Monza, Silvio Berlusconi.

De 2 bijzondere heren kennen elkaar van hun tijd bij AC Milan. Berlusconi was daar eigenaar toen Zlatan er speelde tussen 2010 en 2012. De 86-jarige oud-president van Italië bezit nu Monza en wil zijn oude vriend aankomende zomer transfervrij naar de club halen. Zlatan zou bereid zijn om te luisteren, dus voorzitter Adriano Galliani (ook oud-Milan) zal op korte termijn contact opnemen met de spits.

Bunga bunga-feestjes

Beide heren staan er niet om bekend dat ze graag in het gareel lopen. Berlusconi was in zijn tijd als president van Italië meer bezig met de dames op zijn bunga bunga-feestjes dan met het land besturen en Zlatan noemt zichzelf meer dan regelmatig de god van het voetbal.

Zlatan moest opschuiven

De 2 heren kwamen daarna regelmatig bij elkaar en zaten ook met wedstrijden van de AC samen op de tribune. Tot 1 keer, vertelde Zlatan aan Il Corriere dello Sport. "Hij vroeg me een plekje op te schuiven, omdat er een belangrijk persoon naast hem kwam zitten. Dat deed ik en daarna zag ik een bloedmooie dame met indrukwekkend hoge hakken naar hem toelopen. Berlusconi knipoogde naar mij en gaf een kleine glimlach."