Soap Kylian Mbappé gaat verder: Franse superster moet met B-garnituur PSG trainen
i

Getty Images

Soap Kylian Mbappé gaat verder: Franse superster moet met B-garnituur PSG trainen

Eimert Pruis • 14:13, 07-08-2023 / Laatste Update: 13:25, 08-01-2024

Kylian Mbappé traint niet mee met de selectie van Paris Saint-Germain die zich voorbereidt op de start van het seizoen, zaterdag tegen Lorient. Dat melden verschillende buitenlandse media. De Franse superster traint met het B-elftal mee.

Het contract van Mbappé in Parijs loopt nog een jaar door, maar hij wil niet verlengen. PSG wil dat hij bijtekent óf vertrekt, zodat de club nog een stevige som voor hem kan vangen in plaats van dat hij volgende zomer transfervrij de deur uit loopt.

Real Madrid wacht nog jaartje

Zijn flirt met Real Madrid duurt al jaren, al lijkt die club deze zomer niet bereid om grof geld neer te leggen voor Mbappé. Al-Hilal wilde hem voor 300 miljoen euro kopen, maar die optie heeft de aanvaller resoluut afgewezen.

Niet mee op tour

Mbappé ging ook al niet mee op tour in Azië met Paris Saint-Germain, terwijl zijn jongere broer Ethan (16) wél tot de selectie behoorde en minuten maakte. PSG zou zijn sterspeler nog een ultiem aanbod hebben gedaan voor een contractverlenging met een verkoopgarantie komende zomer, maar dat zou zijn afgeslagen.