Solskjaer roept ManUnited-fans op om geen geweld te gebruiken bij protesten
i

Pro Shots

Solskjaer roept ManUnited-fans op om geen geweld te gebruiken bij protesten

Eimert Pruis • 13:31, 11-05-2021 / Laatste Update: 19:19, 07-01-2024

Trainer Ole Gunnar Solksjaer is bang dat de thuisduels met Leicester City (dinsdagavond) en Liverpool (donderdagavond) weer worden aangegrepen voor protesten tegen de Amerikaanse eigenaren Glazer. Hij roept op om geen geweld daarbij te gebruiken. "Ik hoop dat de protesten vredig verlopen."

Manchester United speelt liefst 4 wedstrijden in een week tijd. Dat komt omdat de thuiswedstrijd tegen Liverpool eigenlijk op 2 mei stond gepland. Supporters bestormden toen echter het stadion en namen bezit van het veld waardoor de wedstrijd werd afgelast. Bij de gewelddadige protesten raakten twee agenten gewond. "We willen winnen van Leicester en Liverpool voor onze supporters. We luisteren naar hen maar alleen als er geen geweld wordt gebruikt."

De ploeg van Solksjaer hoopt het titelfeestje van stadgenoot City zo lang mogelijk uit te stellen. Dat kan alleen door te winnen van Leicester en Liverpool. Stiekem kijkt United ook al vooruit naar 26 mei. Op die dag speelt de club namelijk de Europa League-finale tegen Villarreal.