Spelers Tottenham en Brentford ruziën na viering van goal Neal Maupay, vooral James Maddison boos
Neal Maupay scoort voor Brentford en juicht als zijn tegenstander James Maddison. ©Getty Images

Spelers Tottenham en Brentford ruziën na viering van goal Neal Maupay, vooral James Maddison boos

08:58, 01-02-2024 / Laatste Update: 09:14, 01-02-2024

De wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Brentford werd woensdagavond leuk om naar te kijken. En dat begon al vroeg. Nadat Neal Maupay Brentford op 1-0 had gezet bij de Spurs, provoceerde hij zijn tegenstander.

Maupay gooide voor de camera een onzichtbare dartpijl weg. Laat die manier van juichen nog precies zijn zoals James Maddison van de Spurs juicht als hij gescoord heeft. Maddison is een groot dartfan en gaat ook vaak naar darttoernooien om te kijken. Maupay stak er de draak mee.

08:58 - 01-02-2024

Neal Maupay scoort en juicht als James Maddison, Maddison boos

James Maddison kon het woensdagavond niet zo waarderen dat Neal Maupay van Brentford op een specifieke manier juichte tijdens Tottenham Hotspur - Brentford in de Premier League. De aanvaller van Brentford scoorde namelijk na de 1-0 en juichte zoals Maddison eigenlijk altijd doet: door een onzichtbare dartpijl te gooien.

Maddison trok Maupay bij het voorbijgaan even aan zijn schouder en klapte er net iets te hard op. Maupay klopte net iets te hard terug en zo werd het nog even ongezellig tussen de twee. Het was voor Maddison extra 'emotioneel', omdat hij door een blessure de afgelopen maanden helemaal niet kon voetballen en dus ook niet scoren en juichen.

Samenvatting

Uiteindelijk waren Maddison en de Spurs het blijst van allemaal. Dankzij goals van onder anderen Richarlison won Tottenham Hotspur met 3-2 van Brentford. Check hieronder de samenvatting.