Spits geselecteerd voor nationale ploeg, maar voetbalbond stuurt mailtje naar verkeerd adres
i

ANP

Spits geselecteerd voor nationale ploeg, maar voetbalbond stuurt mailtje naar verkeerd adres

admin • 16:49, 23-03-2021 / Laatste Update: 22:30, 04-01-2024

We hebben er weer eentje in de categorie 'Ajax vergeet een vinkje te zetten waardoor Sébastien Haller niet mag spelen in de Europa League'. Dit keer blunderden niet de Amsterdammers, maar was het de voetbalbond van Kameroen die de fout inging.

Bondscoach Toni Conçeicao wilde dolgraag een beroep doen op Bayern München-spits Eric Maxim Choupo-Moting voor de Afrika Cup-kwalificatieduels met Kaapverdië en Rwanda. Conçeicao kreeg echter maar geen reactie van de aanvaller, waarna hij voor iemand anders koos.

Verkeerd e-mailadres

Bild schrijft nu dat Choupo-Moting nooit de kans heeft gekregen om te reageren, aangezien de email met de uitnodiging naar een verkeerd e-mailadres is gestuurd!

"Ik heb contact opgenomen met Bayern en zij bevestigden dat ze de oproep van de nationale ploeg niet hebben ontvangen", aldus de vader/manager van de spits. "Ze hebben de uitnodiging blijkbaar naar het verkeerde e-mailadres verstuurd en daar kwamen ze pas maandag achter. Dit toont een gebrek aan professionaliteit. Ik bedoel, wees zeker dat het adres juist is als je een mail stuurt."