🎥 | Spits Spakenburg ergerde zich aan geklaag PSV: 'Wees even een grote jongen'

Jeroen Rooseboom • 10:27, 05-04-2023 / Laatste Update: 07:51, 12-12-2023

Het prachtige bekersprookje van Spakenburg eindigde dinsdagavond. PSV won met 2-1 op bezoek in het vissersdorp en trok daarvoor alle bekende, zeurderige trucs uit de kast. Iets waar Spakenburg-spits Floris van der Linden zich kapot aan ergerde.

Na afloop zei hij voor de camera van ESPN dat ze er vanaf het begin een fysieke wedstrijd van wilden maken. "Het is dan wel typerend dat ze meteen vanaf het begin klagen. Ze weten toch dat dit eraan zit te komen? Dan denk ik: kom op jongens, jullie spelen godverdomme Eredivisie. Of uhh, potverdomme moet ik zeggen." Een opmerking die misschien niet zo handig is voor een speler van een club die niet op zondag wil spelen.

Luuk de Jong

Dat snapt interviewer Hans Kraay jr. ook. "Dit knippen we er wel uit", lachte Kraay. Van der Linden gaat door: "Dan denk ik wel: kom aan jongen, zo'n Luuk de Jong ook. Je bent toch wel iets meer gewend dan een potje op De Westmaat? Maar blijkbaar is het voor hun ook heel wat. Als je ziet wat hij in de wedstrijd doet, dan denk ik: kom op, wees ook even een grote jongen."