👻 | Spooky! Fan van Bayern eist 8-0-zege met 5,4xG; paar dagen later doet Bayern precies dat

Bart van der Wijst • 21:32, 28-10-2023 / Laatste Update: 15:54, 05-01-2024

Bayern München won zaterdagmiddag na een krankzinnige 2e helft van Darmstadt. Het werd maar liefst 8-0 in de Allianz Arena. Daar hoopte een Bayern-fan al op een paar dagen voor de wedstrijd. Op X (voorheen Twitter) schreef hij: "Ik wil een 8-0, 5,4xG-overwinning tegen Darmstadt dit weekend." Nou, dat lijken de spelers te hebben gelezen.

Bij rust stond het 0-0. Joshua Kimmich kreeg al na 4 minuten rood, maar Darmstadt haalde zelfs met maar 9 man de pauze. Klaus Gjasula en Matej Maglica moesten ook vroegtijdig douchen.

Voetbalshow

Na rust scoorden Harry Kane (3), Leroy Sané (2), Jamal Musiala (2) en Thomas Müller in een tijdsbestek van 37 minuten. Daardoor werd het 8-0, mét een xG (expected goals) van 5,4. Precies zoals de fan eiste. Bizar toch? Bijna spookachtig. En dat met Halloween!