Deze sportwedstrijden zijn te volgen op 31 december
i

Getty Images

Deze sportwedstrijden zijn te volgen op 31 december

Brian Vesseur • 12:57, 31-12-2021 / Laatste Update: 02:47, 12-12-2023

Vlak voor we het nieuwe jaar ingaan, zijn er nog een paar sportwedstrijden af te werken! Zo moeten de voetballers van Valencia en Espanyol nog aan de bak voordat ook zij aan de champagne mogen. Behalve voetbal is men ook nog druk bezig op de besneeuwde bergen.

Valencia - Espanyol wordt live uitgezonden op Ziggo Sport. Het LaLiga-potje begint om 16:15 uur. Een echte wedstrijd in de middenmoot, met Valencia op plek 8 en Espanyol als nummer 11. Het verschil tussen de 2 teams is 5 punten.

Wintersport

Ook het Vierschansentoernooi is nog even aan de gang. Om 14:00 uur is de kwalificatie voor Garmisch-Partenkirchen (schansspringen). Dit is vanaf die tijd live te volgen op tv op Eurosport, dat sowieso traditiegetrouw veel wintersporten uitzendt.

In het Canadese Calgary daarentegen zijn verschillende wereldbekers gaande, bij zowel het skiën als het snowboarden. Om 18:00 uur is bij de wereldbeker snowboarden het onderdeel snowboard slopestyle aan de beurt. Eerst de kwalificatie voor de vrouwen, daarna de halve finale voor de mannen. Allemaal live te volgen via het YouTube-kanaal van FIS Snowboarding!