Stadion van Lazio amper gevuld tegen Feyenoord: 'Als ze zich maar laten horen'
i

Pro Shots / Kay Int Veen

Stadion van Lazio amper gevuld tegen Feyenoord: 'Als ze zich maar laten horen'

Brian Vesseur • 17:41, 06-11-2023 / Laatste Update: 03:51, 07-01-2024

Lazio-trainer Maurizio Sarri hoopt dat het net zo'n gekkenhuis wordt in het Stadio Olimpico, als dat het was in De Kuip. Dinsdag (21.00 uur) neemt Lazio het in Rome op tegen Feyenoord, nadat de heenwedstrijd in de Champions League 2 weken geleden werd gewonnen door de Rotterdammers. Maar zo'n gekkenhuis lijkt het voorlopig niet te worden, als we kijken naar de kaartverkoop.

Er passen liefst 70.000 mensen in het stadion van Lazio (en AS Roma), het olympische stadion in Rome. En tot nu toe zijn er pas 30.000 kaarten verkocht. Dat baart Sarri nog niet per se zorgen: "Het maakt eigenlijk ook niet uit hoeveel supporters er komen. Als ze zich maar laten horen."

'Stadion in een hel veranderen'

Sarri schrok na de 3-1-nederlaag tegen Feyenoord. Hij voelde zichzelf zelfs voor schut gezet. "Ik hoop dat onze supporters het stadion in een hel kunnen veranderen, net zoals de supporters van Feyenoord dat doen wanneer we in Rotterdam spelen. We hebben ze nodig. Want Feyenoord is een sterke ploeg en heeft ons in Rotterdam aardig voor schut gezet."