Stefan de Vrij 2 jaar langer bij CL-finalist Inter: 'Blij deze kleuren te mogen verdedigen'

Trevor Wagener • 15:58, 08-07-2023 / Laatste Update: 22:01, 11-12-2023

Stefan de Vrij heeft zijn aflopende contract bij Inter met 2 jaar verlengd. De 31-jarige Oranje-international uit Ouderkerk aan den IJssel was dat al van plan, en ligt nu tot medio 2025 vast bij de club uit Milaan.

De Vrij is ondertussen alweer 5 seizoenen actief bij Inter. Hiervoor speelde de bij Feyenoord opgeleide stopper voor Lazio. Zijn contract liep eind juni af, maar al snel werd bekend dat club en speler langer met elkaar door wilden.

Contract De Vrij bij Inter

Heel lekker liepen de onderhandelingen niet, maar nu is het tóch tot een verlenging gekomen. Dat heeft deels te maken met het transfervrije vertrek van sterkhouder Milian Skriniar naar het Franse Paris Saint-Germain.

De Vrij kwam tot nu toe 59 keer uit voor het Nederlands elftal. Lazio betaalde in 2014 7 miljoen euro aan Feyenoord. In het seizoen 2019-20 werd De Vrij daarbij verkozen tot allerbeste verdediger van de Serie A.

"Ik ben zeer gelukkig dat ik deze kleuren langer mag verdedigen", liet hij weten op de eigen kanalen. "We zien mekaar weer in het San Siro", zei hij tegen de eigen supporters. "Forza Inter!"