Stem! Welke 4 teams zien we in de halve finale van de Champions League?
i

Getty Images

Stem! Welke 4 teams zien we in de halve finale van de Champions League?

Brian Vesseur • 01:52, 13-04-2023 / Laatste Update: 22:27, 11-12-2023

De heenwedstrijden in de kwartfinale van de Champions League zitten erop. Manchester City won dinsdagavond het overtuigendst van alle teams: het won met 3-0 van Bayern München. We kunnen Manchester City dan ook al met potlood opschrijven voor de halve finale. Maar welke teams zien we (nog meer) terug in de halve finale van de Champions League?

Manchester City won dus overtuigend en mag stiekem alvast kijken naar de mogelijke tegenstander in de halve finale. Dat wordt Real Madrid of Chelsea. Woensdagavond waren de Madrilenen in eigen huis met 2-0 te sterk voor de bezoekers uit Londen. Ben Chilwell is er bij de return sowieso niet bij: hij kreeg rood in Madrid.

[poll id="2927"]

Milanese derby?

In de andere halve finale kunnen we de Derby della Madonnina voorgeschoteld krijgen, ofwel de wedstrijd tussen AC Milan en Inter. Dinsdagavond won Inter met 2-0 van Benfica, terwijl Milan op woensdag met 1-0 van Napoli won. De return in Napels belooft bloedstollend spannend te worden, aangezien Napoli (als koploper van de Serie A) echt wel wat te bieden heeft. Zambo Anguissa mist de return wegens de rode kaart die hij woensdag pakte.

[poll id="2929"]