TV-gids: op deze zender kijk je vanavond LIVE naar VfB Stuttgart - HSV
i

Getty Images

TV-gids: op deze zender kijk je vanavond LIVE naar VfB Stuttgart - HSV

Jeroen Rooseboom • 16:00, 01-06-2023 / Laatste Update: 22:00, 08-01-2024

Ook in Duitsland kun je genieten van de zinderende strijd om promotie/degradatie. Daar ontvangt VfB Stuttgart donderdagavond Hamburger SV. Check hieronder op welke zender je Stuttgart - HSV live kan zien!

HSV dacht afgelopen weekend al gepromoveerd te zijn naar de Bundesliga. De fans waren er zelfs zo zeker van dat het was gelukt, dat ze op bezoek bij Sandhausen na de 1-0-winst het veld bestormden. Maar toen gebeurde het onmogelijke: HSV-concurrent FC Heidenheim scoorde in de 99e minuut de winnende op bezoek bij Regensburg, waardoor zij promoveerden. Het verdriet bij de Hamburgers was enorm.

Relegation Bundesliga 2023

Donderdagavond krijgen ze de kans om alsnog te promoveren. Tenminste, het gaat om een tweeluik met Stuttgart. Die ploeg eindigde als nummer 16 in de Bundesliga en werd dus veroordeeld tot het spelen van de Relegation: de play-offs om promotie/degradatie in Duitsland.

Welke zender Stuttgart - HSV?

De wedstrijd tussen Stuttgart en HSV begint om 20.45 uur en is live te zien bij Viaplay. Daar kan je vanaf 20.35 uur inschakelen om niks van de actie in Stuttgart te missen.

De return is op maandagavond 5 juni. Dan mag HSV in eigen huis proberen om de klus te klaren en om na 5 jaar eindelijk weer terug te keren op het hoogste niveau.