Succesvolle seizoenstart voor Feyenoord: winst op PEC mede door scorende debutant

Pim Huberts • 17:07, 08-07-2023 / Laatste Update: 10:22, 12-12-2023

Feyenoord heeft de eerste wedstrijd van het seizoen 2023/24 gewonnen. De Rotterdammers wonnen het vriendschappelijke duel met PEC Zwolle met 3-1. Oud-Feyenoorder Kenneth Vermeer kon het doel niet schoonhouden voor zijn nieuwe club PEC.

Al in de eerste helft kwam de kampioen op een 2-0-voorsprong. Danilo en Ezequiel Bullaude pikten een doelpunt mee. In de tweede helft maakte de Griek Tolis Vellios het enige doelpunt voor PEC.

Yankuba Minteh

Niet veel later maakte de 18-jarige Yankuba Minteh, nieuwe huurling van Newcastle United, zijn debuut én zijn eerste goal voor Feyenoord: 3-1. Hij raakte een strafschop.