🎥 | Nieuwe hoofdrol voor Mario Balotelli: spits scoort, worstelt en duwt tegen Antalyaspor

Trevor Wagener • 11:54, 02-10-2021 / Laatste Update: 20:01, 08-01-2024

Voor wie het nog niet mee had gekregen: Mario Balotelli voetbalt tegenwoordig in Turkije, bij Adana Demirspor, en is daar week in week uit het onderwerp van gesprek. Ook na het duel tegen Antalyaspor (1-2 winst) kreeg de 31-jarige Italiaan alle schijnwerpers op zich.

Niet alleen opende Balotelli vlak voor rust de score: Turkse voetbalsupporters zijn woedend over de manier waarop hij dat deed. Zo zou de international een overtreding hebben begaan door zijn directe tegenstander weg te smijten.

Balotelli ruziet in Turkije

In de 2e helft kwam de aanvaller, die speltechnisch verder een dreigende en opgewekte indruk maakte, opnieuw in aanraking met de scheidsrechter. Antalyaspor-speler Fredy tikte Balotelli in de achtervolging licht aan, waarna Balotelli zijn actie stopte en me-teen verhaal ging halen over het vermeende natrappen. Balotelli duwde Freyd en ging met hem in discussie. Het voorval leverde beide spelers een gele kaart op:

Hollands glorie

Sinds dit seizoen speelt de ex-Spartaan en oud-speler van Heerenveen Sherel Floranus voor Antalyaspor. Tegen Adana Demirspor kwam hij een kwartier voor tijd het veld in als invaller.