Tadic steekt een hoop veren in de reet van Ten Hag: 'Een van de beste trainers ter wereld'
i

Pro Shots

Tadic steekt een hoop veren in de reet van Ten Hag: 'Een van de beste trainers ter wereld'

Bart van der Wijst • 17:20, 15-04-2022 / Laatste Update: 02:18, 08-01-2024

Dusan Tadic is stiekem een beetje verliefd op Erik ten Hag, zo lijkt het. Tijdens de persconferentie voorafgaand aan de bekerfinale tegen PSV hemelde Tadic zijn trainer wel heel erg op. Of Tadic heeft een oogje op Ten Hag, of hij wil dolgraag mee naar Manchester United (knipoog).

"Ik hoop natuurlijk dat hij blijft", sprak Tadic. "Maar hij is een van de beste trainers van de wereld. Hij heeft zich de laatste jaren nog beter ontwikkeld. Tactisch denkt hij twee stappen verder dan de tegenstander. Het is een genot om met hem te werken. Het is logisch dat er belangstelling is voor de trainer en spelers van Ajax. Dat zal altijd zo blijven. Ook daarom zijn wij Ajax. Dat moeten we ook uitstralen."

Ten Hag zwijgt

Tijdens de persconferentie kreeg Ten Hag natuurlijk ook weer een hoop vragen over United, maar daar wilde hij niet op ingaan. "We kunnen met Ajax nog 2 prijzen winnen”, doelde hij op de landstitel en KNVB-beker. "Daarom focus ik me op Ajax. Ik heb nu genoeg te doen richting de bekerfinale. Daar heb ik het druk mee."