Ten Hag heeft zin in wedstrijd tegen Liverpool: 'Ik zal mijn spelers bekritiseren'
i

Manchester United via Getty Imag

Ten Hag heeft zin in wedstrijd tegen Liverpool: 'Ik zal mijn spelers bekritiseren'

Brian Vesseur • 20:19, 03-03-2023 / Laatste Update: 11:40, 08-01-2024

Manchester United gaat zondag op bezoek bij Liverpool voor de Premier League. United-trainer Erik ten Hag heeft enorm veel zin in de absolute kraker in Engeland. "In de ambiance, de sfeer. Dat zal geweldig zijn." Ten Hag heeft het dan over de sfeer op Anfield, het stadion van Liverpool.

"Natuurlijk zal het vijandig zijn richting ons, maar daar houden we wel van. Het veld is overal even groot, de bal is rond en er zit lucht in, we moeten gewoon voetballen. Ik weet dat mijn spelers er klaar voor zullen zijn en zullen vechten."

Geflipt in de kleedkamer

Ten Hag is best streng voor zijn spelers, bleek uit zijn woorden in de persconferentie. Deze week won Manchester United met 3-1 van West Ham United in de FA Cup, maar goed was het spel niet. Volgens aanvoerder Harry Maguire ging Ten Hag tekeer in de kleedkamer.

Ten Hag: "We speelden niet volgens onze standaarden en dan zal ik hard moeten zijn voor mijn team. Ik eis een goede prestatie, elke dag. Iets anders accepteer ik niet. Ik zal mijn spelers bekritiseren en vertellen wat ik van ze verwacht. Ik zal ook met oplossingen komen. De tweede helft was gelukkig een stuk beter."