Thijs Dallinga wordt vader: dit is de volleyballende vriendin van de Oranje-international
i

Getty Images

Thijs Dallinga wordt vader: dit is de volleyballende vriendin van de Oranje-international

Marcel Roes • 22:24, 08-12-2023 / Laatste Update: 03:41, 08-01-2024

Thijs Dallinga beleeft een boeiende periode in zijn leven en loopbaan! In november debuteerde de spits bij het Nederlands elftal en voor Toulouse scoorde hij onder meer in de Champions League tegen Liverpool.

In de zomer van 2022 ging Dallinga van Excelsior naar het zuiden van Frankrijk. Daar in Toulouse leeft hij gescheiden van zijn vriendin, want die heeft haar eigen sportcarrière in Nederland!

Wie is de vriendin van aanvaller Thijs Dallinga?

De partner van Toulouse-spits en Oranje-speler Thijs Dallinga is volleybalster Liz Otten. Zij is zwanger, zo postte het koppel vrijdag op Instagram. "We kunnen niet wachten om je te zien", stond erbij.

Liz Otten

Otten speelt volleybal bij Laudame Financials VCN. Ze gaan met elkaar sinds Thijs 18 was en Liz 17. Dat vertelden ze eind 2021 aan het AD: "We hebben elkaar ontmoet op school in Emmen en kennen elkaar al vrij lang, maar we hebben sinds 3 jaar een relatie."

Toen Dallinga verhuisde naar Rotterdam om voor Excelsior te spelen, verhuisde Otten mee vanuit Emmen. Maar ze verhuisde dus niet mee naar Frankrijk.