🎥 | Topper tussen Juve en Roma eindigt onbeslist; Perr Schuurs wint bij debuut Torino

Joris Kaper • 22:26, 27-08-2022 / Laatste Update: 14:20, 08-01-2024

De topper tussen Juventus en AS Roma is zaterdag in een gelijkspel geëindigd. In Turijn werd het 1-1, terwijl Perr Schuurs bij zijn debuut voor Torino wel wist te winnen. Zijn ploeg won de uitwedstrijd tegen Cremonese met 1-2.

In de ontmoeting tussen Juventus en AS Roma kon het thuispubliek al na 2 minuten juichen. Dusan Vlahovic ging achter de bal staan bij een vrije trap en schoot die op heerlijke wijze binnen.

Check hier de goal van Vlahovic:

1-0 bleek ook de ruststand, mede omdat de 2-0 van Juve werd afgekeurd wegens hands. Na rust was het echter Tammy Abraham die namens Roma in de 69e minuut voor de 1-1 zorgde door een rake kopbal.

De gelijkmaker van Abraham:

Debuut Schuurs bij Torino

Bij Torino was er een basisplek voor Perr Schuurs, vers overgekomen van Ajax. De rechtsback zag dat zijn ploeg op een 1-0-voorsprong kwam door een eigen goal van Matteo Bianchetti. Via Nemanja Radonjic verdubbelde de ploeg de voorsprong zelfs, voordat Cremonese via Leonardo Sernicola de aansluitingstreffer maakte. Daarmee was 1-2 tevens de eindstand en kan Schuurs terugkijken op een mooi debuut.