Revenge of the Jizz! Pak de sappige odds op sportieve wraak van de Willem II-speler
i

ProShots

Revenge of the Jizz! Pak de sappige odds op sportieve wraak van de Willem II-speler

Marcel Roes • 14:31, 05-08-2022 / Laatste Update: 03:58, 12-12-2023

Kijk je mee naar de Kaa Kaa Dee?! Vrijdag 5 augustus 2022 is de dag van de verlossing: de Keuken Kampioen Divisie 2022/23 barst los. Je weet nu al dat het weer 38 speelronden lang genieten wordt. Bloopers, bikkelen in kleine stadionnetjes, de opmars van fenomenen als Thijs Dallinga: da's het soort dingen dat je in de KKD wil en gaat zien.

Lees ook: TV-gids: Knallen in de KKD! Met deze prachtige potjes wordt het seizoen geopend

Dallinga werd vorig seizoen de topscorer van de Eerste Divisie en bleek prompt niet houdbaar voor Excelsior, dat hem verkocht aan Toulouse FC.

TOTO specials

Wie gaan we de komende maanden zien schitteren in het op 1 na hoogste voetbalniveau van Nederland? Vrijdag zien we gelijk 2 titelkandidaten tegen elkaar in actie: Heracles tegen ADO Den Haag.

TOTO heeft een creatieve, maar toch niet zo gekke special in elkaar gezet: 'Thomas Verheydt van ADO Den Haag scoort, wint 2-1, 3-1 of 4-1'. De odd daarop is 10.00; de special staat hier.

Willem II stoere kerels

Ook Willem II is een serieuze titelfavoriet en de Tilburgers spelen vrijdag thuis tegen Jong PSV. Laatst werd Willem II-speler Jizz Hornkamp belachelijk gemaakt in Britse media vanwege zijn naam. Tijd voor sportieve wraak!

TOTO komt met de special 'Jizz Hornkamp scoort, wint en beide teams scoren' met een notering van 4,40. Check die special hier.

Veel kijkplezier met de KKD en oja, check hier het hele aanbod rondom de 1e speelronde.