Trainer Nenad Bjelica weigert sorry te zeggen voor klap in gezicht van Leroy Sané
Trainer Nenad Bjelica van Union Berlin slaat Bayern München-speler Leroy Sané in z'n gezicht. ©Pro Shots

Trainer Nenad Bjelica weigert sorry te zeggen voor klap in gezicht van Leroy Sané

08:17, 25-01-2024

Het liep woensdagavond even helemaal uit de hand bij Bayern München tegen Union Berlin. Tijdens de inhaalwedstrijd in de Bundesliga kregen trainer Nenad Bjelica (Union Berlin) en Bayern-speler Leroy Sané het aan de stok. De coach sloeg Sané zelfs in z'n gezicht, maar hij weigert excuses te maken.

Het gebeurde allemaal bij een ingooi voor Bayern. Met nog een kwartier te spelen wilde Sané de bal hebben die Bjelica in z'n handen had. Die trok de bal weg en de ruzie ontstond. Volgens Bjelica begon Sané hem te duwen en reageerde hij daarop. Wel is duidelijk te zien dat hij Sané tot twee keer toe in zijn gezicht slaat/duwt. De scheidsrechter kon niet anders dan de trainer rood te geven. Onderweg naar de tribune ruziede Bjelica nog met een paar fans van Bayern, voordat hij kalmeerde.

'Hij duwde mij'

Na afloop van de wedstrijd reageerde de trainer van Union Berlin op het incident. Op zich snapt hij waarom hij werd weggestuurd en kan zijn gedrag ook niet getolereerd worden. Maar sorry zeggen tegen Sané deed hij niet. "Ik stond in mijn vak en wilde hem de bal geven. Hij duwde mij, dus toen reageerde ik natuurlijk."

Alleen excuses aan zijn ploeg

Bjelica wil alleen sorry zeggen tegen zijn team. "Dit valt niet te tolereren. Hij komt naar mij om mij te provoceren. Natuurlijk reageer ik niet zoals een coach moet reageren. Meer valt er niet te zeggen." Check hieronder het moment van de ruzie tussen Bjelica en Sané.

Video

23:32 - 24-01-2024

Leroy Sané op zijn gezicht geslagen door Union-trainer Nenad Bjelica

Bayern München heeft woensdagavond met 1-0 gewonnen van Union Berlin in de Bundesliga. Het hoogte-, of dieptepunt, net hoe je het bekijkt, kwam vanuit Nenad Bjelica. De coach van Union ramde Leroy Sané in zijn gezicht: rood. Bayern won met 1-0 dankzij een goal van Raphaël Guerreiro en blijft zo in het spoor van koploper Bayer Leverkusen. Na achttien wedstrijden is het verschil vier punten.