Trent-Alexander Arnold ontsnapte op het nippertje aan de dood tijdens Storm Babet
i

Getty Images

Trent-Alexander Arnold ontsnapte op het nippertje aan de dood tijdens Storm Babet

Bart van der Wijst • 15:37, 21-10-2023 / Laatste Update: 03:23, 06-01-2024

Trent Alexander-Arnold speelt zaterdagmiddag de Merseyside Derby met Liverpool tegen Everton. Toch had het niet veel gescheeld of TAA was er niet bij geweest. De rechtsback van Liverpool was donderdag namelijk betrokken bij een auto-ongeluk. Dat schrijft The Sun.

Alexander-Arnold botste met zijn Range Rover achterop een BMW X5. De Engelsman moest vol op de rem trappen nadat een elektriciteitspaal op de auto van de bestuurder voor hem viel. Die paal kwam los door Storm Babet, die momenteel door het Verenigd Koninkrijk raast en tot nu toe 3 dode eiste.

Engeltje

Zowel TAA als de bestuurder van de BMW stapten zonder kleerscheuren uit hun auto. Een bron zei: "De wind was zo krachtig dat de mast omviel. Het was echt angstaanjagend. Het is een wonder dat niemand gewond is geraakt. Er had iemand dood kunnen gaan."

Alexander-Arnold en de bestuurder voor hem hadden dus een engeltje op hun schouder. "Alexander-Arnold moet het gevoel hebben dat hij met de dood gespeeld heeft. Een paar seconden later en het ding had door zijn voorruit kunnen gaan. Het is echt verraderlijk daarbuiten."

Storm Babet

Het ongeluk gebeurde om 10.30 uur, een paar uur later gaf de politie van Cheshire de weg weer vrij.