Triest einde voor Pogba bij United: geblesseerd, ruzie met de fans en marktwaarde gehalveerd
i

Getty Images

Triest einde voor Pogba bij United: geblesseerd, ruzie met de fans en marktwaarde gehalveerd

Jeroen Rooseboom • 16:30, 22-04-2022 / Laatste Update: 06:31, 12-12-2023

Wat een verschrikkelijk einde voor Paul Pogba bij Manchester United. Volgens interim-coach Ralf Rangnick heeft de 29-jarige Fransman zijn laatste wedstrijd al gespeeld voor de club. Ook de fans laten weten goed klaar met hem te zijn.

Het contract van Pogba loopt deze zomer af en er is nog geen sprake van een nieuwe deal. Daarnaast moest hij in de wedstrijd tegen Liverpool al na 10 minuten het veld verlaten met een kuitblessure. Volgens Rangnick is het onwaarschijnlijk dat de middenvelder dit seizoen nog te zien is in het shirt van Man United als gevolg van die blessure.

Geen goede band met supporters

Zijn relatie met de supporters van The Red Devils is niet bepaald goed te noemen. In de wedstrijd tegen Norwich werd hij 90 minuten lang uitgefloten door de eigen fans. De man van 105 miljoen euro reageerde na de wedstrijd door zijn handen achter zijn oren te doen. De supporters van United zijn hem liever kwijt dan rijk.

Zijn transferwaarde is in bijna 6 jaar United gehalveerd. De club uit Manchester kocht Pogba in 2016 van Juventus voor 105 miljoen euro. Nu is hij volgens transfermarkt.nl nog maar 55 miljoen euro waard. De verwachting is dat Pogba in de zomer transfervrij de deur uitwandelt, tenzij kersverse United-coach Erik ten Hag hem toch weet te overtuigen om bij te tekenen.

[poll id="2493"]