TV-gids: hier kijk je live naar Chelsea - Real Madrid en Napoli - Milan in de Champions League
i

Getty Images

TV-gids: hier kijk je live naar Chelsea - Real Madrid en Napoli - Milan in de Champions League

Jeroen Rooseboom • 11:57, 18-04-2023 / Laatste Update: 23:57, 11-12-2023

De Champions League dendert door! Vorige week zagen we de 1e kwartfinales en dinsdagavond is het tijd voor de returns. Chelsea en Napoli moeten allebei in eigen huis proberen een nederlaag weg te poetsen tegen respectievelijk Real Madrid en AC Milan. Check hieronder waar je op tv Chelsea - Real Madrid en de clash tussen de 2 Italiaanse ploegen kan zien!

The Blues uit Londen lijken voor een onmogelijke taak te staan. De Koninklijke won vorige week vrij eenvoudig met 2-0 van Chelsea, waarbij de score zelfs nog wel flink wat hoger had kunnen uitvallen. Als je daarbij de bar slechte vorm waar de ploeg van Frank Lampard in zit in je achterhoofd houdt, lijkt niets Real meer van een plek in de halve finale af te kunnen houden.

Napoli tegen AC Milan wordt hopelijk een stuk spannender. I Rossoneri wonnen vorige week best verrassend met 1-0 van de koploper van Italië. Ismael Bennacer maakte het enige doelpunt. Laten we hopen dat we kunnen gaan genieten van een spetterend Italiaans potje, vol passie en strijd!

TV-gids Champions League Chelsea - Real Madrid en Napoli - AC Milan

21.00 uur: Chelsea - Real Madrid, live te volgen op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal. De voorbeschouwing begint om 19.55 uur.

21.00 uur: Napoli - AC Milan, live te volgen op Ziggo Sport Kanaal 14 en Ziggo Sport Select. Hier begint de voorbeschouwing om 20.30 uur.