TV-gids: zo check je Rangers - PSV én de andere voorronde Champions League-duels
i

Pro Shots

TV-gids: zo check je Rangers - PSV én de andere voorronde Champions League-duels

Trevor Wagener • 09:40, 22-08-2023 / Laatste Update: 23:36, 11-12-2023

PSV is nog 2 potjes verwijderd van de groepsfase van de Champions League in het seizoen 2023/2024. In die duels moet de ploeg van Peter Bosz af zien te rekenen met Rangers FC, te beginnen met de wedstrijd van dinsdagavond 22 augustus in Glasgow (Schotland). Check hier hoe laat Rangers - PSV begint.

Lees ook: goed nieuws voor PSV, maar Peter Bosz twijfelt nog! 'Ik beslis na de laatste training'

De Eindhovenaren zijn het nieuwe seizoen fantastisch begonnen: in Europa ging het Bosz en zijn mannen voor de wind en ook in de Eredivisie gaat ondanks het vroege moment in het seizoen best aardig. PSV is de enige top 3-club die nog geen punten heeft gemorst.

Revanche

Slaagt PSV er vanavond in om te stunten tegen de Schotten? Een resultaat (lees: overwinning, liefst dik) zou een flinke 1e tik betekenen, én een stap richting de poulefase van het miljoenenbal. Daarbij staat er revanche op het spel in dit 2-luik, aangezien beide ploegen elkaar vorig jaar in dezelfde voorronde troffen (2-2, 0-1) en Rangers toen het CL-ticket greep.

Hoe laat is Rangers - PSV?

De aftrap van het duel tussen Rangers en PSV is vanavond om 21.00 uur. De wedstrijd is live te zien bij RTL 7. De voorbeschouwing begint om 19.55 uur. Deze oude bekende monsieur is de scheidsrechter van dienst. Het duel is óók te zien bij Ziggo Sport Voetbal.

Overige voorronde CL-wedstrijden op dinsdag 22 augustus (+ zender)

21.00 uur: Antwerp - AEK Athene (Ziggo Kanaal 14, Ziggo Sport Select)

21.00 uur: Raków - Kopenhagen (Ziggo Sport Docu)