TV-gids: check hier hoe laat de restanten van RKC - Ajax en AZ - NEC van start gaan

Yvo van Dorst • 09:39, 06-12-2023 / Laatste Update: 10:39, 05-01-2024

Woensdagavond staan er in de Eredivisie een aantal inhaalduels op het programma. Zo wordt RKC - Ajax uitgespeeld en gaat ook AZ - NEC door na de staking van onlangs. Lang duren de wedstrijden niet echt meer, maar belangrijk zijn ze wel. Check hier wanneer RKC - Ajax en NEC van start gaan.

De wedstrijd tussen de ploeg uitWaalwijk en Ajax zal hervat worden vanaf minuut 85. In die minuut botsten Etienne Vaessen en Brian Brobbey in de eerste wedstrijd tegen elkaar, waardoor de doelman gereanimeerd moest worden. De wedstrijd gaat door bij een stand van 2-3. Bij AZ - NEC gaat het duel bij minuut 90 verder, toen zakte Bas Dost in elkaar tijdens de eerste wedstrijd. In Alkmaar is de stand 1-2.

Dit is hoe laat RKC - Ajax en AZ - NEC beginnen en waar je de duels kunt kijken

De wedstrijd in Waalwijk en die in Alkmaar zijn live te zien op ESPN 1. Het duel tussen AZ en NEC begint eerst en wordt om 19.00 uur hervat met een scheidsrechtersbal vlak buiten het strafschopgebied van de bezoekers. Om 20.00 uur wordt de wedstrijd in Waalwijk hervat met een scheidsrechtersbal in de 16-meter van RKC. Als Ajax de winst weet te houden in Waalwijk, dan klimmen de Amsterdammers naar plek 6 in de Eredivisie.