📺 | TV-gids: check hier hoe laat PSV het opneemt tegen RC Lens
i

Getty Images

📺 | TV-gids: check hier hoe laat PSV het opneemt tegen RC Lens

Matthijs Nijhuis • 09:34, 24-10-2023 / Laatste Update: 05:18, 08-01-2024

Daar gaan we weer! Na die lange interlandperiode is de PSV-bus afgereden naar Noord-Frankrijk voor hun volgende Champions League-duel. De ploeg van Peter Bosz staat tegenover de (verrassende) nummer 1 van groep B, de mannen van RC Lens. Tijd voor de Eindhovenaren om zich weer te bewijzen in het Europese voetbal. Check hier hoe laat en op welke zender je RC Lens - PSV kijkt!

Hoe laat PSV - RC Lens

PSV speelt vanavond om 21.00 uur tegen Lens. De Fransozen openen de deuren van het Stade Bollaert-Delelis, waar Arsenal eerder al met 2-1 werd verslagen. Geen makkie dus. Peter Bosz weet als geen ander dat we de club niet moeten onderschatten: "Ik weet waartoe ze in staat zijn", zei de trainer in aanloop naar de uitwedstrijd.

Op welke zender is PSV te zien?

PSV tegen RC Lens is te bekijken op RTL7 en op Ziggo Sport Voetbal. Schakel op tijd in: bij RTL7 begint de voorbeschouwing rond 19.55 uur, maar bij Ziggo zitten ze om 20.55 uur pas klaar. Ziggo doet tegelijkertijd verslag van een andere kraker uit groep B: Sevilla FC tegen Arsenal.

Nummer 10

Het is nog onbekend wie Bosz vanavond in de spits zet in het Stade Bollaert-Delelis. De coach gaf eerder aan dat hij "4 uitstekende spelers heeft voor die plek". Peter doelde op Isaac Babadi, Malik Tillman, Guus Til en Ismael Saibari. PSV-smaakmaker Noa Lang is niet mee afgereisd, net als verdediger Armel Bella-Kotchap.