📺 | TV-gids: check hier hoe laat je Heracles tegen PSV kijkt!
i

ANP

📺 | TV-gids: check hier hoe laat je Heracles tegen PSV kijkt!

Matthijs Nijhuis • 10:45, 04-11-2023 / Laatste Update: 06:29, 05-01-2024

De Eindhovenaren zitten vanmiddag in de bus naar Almelo voor een pot tegen de mannen van Heracles. De leider in de Eredivisie staat redelijk comfortabel op de 1e plek, maar punten ophalen tegen de huidige nummer 8 zou ideaal zijn voor de club van Peter Bosz. Niks missen van deze wedstrijd? Check hier hoe laat en op welke zender je Heracles - PSV kijkt!

Lees ook: Verslaggever afgekapt door PSV-perschef: ‘Ik ga Peters boete niet betalen’

Hoe laat Heracles - PSV

Heracles Almelo – PSV begint zaterdagmiddag 4 november om 16.30 uur in Erve Asito Stadion. De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN 2. Schakel op tijd in! De voorbeschouwing is een halfuurtje eerder live, vanaf 16.00 uur.

Geen Noa Lang

Het duel komt weer te vroeg voor PSV-aanvaller Noa Lang, zo meldde trainer Peter Bosz bij een persconferentie in Eindhoven richting de wedstrijd. De Oranje-international, die een spierblessure opliep tegen Sparta Rotterdam, heeft de training hervat, maar doet nog niet mee met de groep. Hoelang zijn herstel nog duurt, kon Bosz niet zeggen. Weer geen Noano op je feestje!

Joey Veerman

De hoofdtrainer had ook nog een woordje over de wedstrijd tegen Ajax van afgelopen zondag. Zijn ploeg kwam op achterstand in de 1e helft, maar trok de wedstrijd daarna keihard naar zich toe. Bosz was in ieder geval niet te spreken over Joey Veerman: "Hij kan weleens reageren op bepaalde wedstrijdsituaties en dat vind ik niet prettig. Als je eerst met je handen in de lucht gaat staan, dan verlies je één of twee seconden", aldus Peter.