TV-gids: dit is waar je kan genieten van Copa América-kraker tussen Argentinië en Paraguay
i

Getty

TV-gids: dit is waar je kan genieten van Copa América-kraker tussen Argentinië en Paraguay

Sjors Tanis • 17:17, 21-06-2021 / Laatste Update: 19:26, 13-12-2023

Terwijl het EK in volle gang is, zijn de landen in Zuid-Amerika bezig aan de Copa América, het EK van dat continent. Vanavond en vannacht (maandag op dinsdag) staan er weer 2 mooie potjes op het programma.

Check hier waar je 1 van die wedstrijden kan bekijken op televisie.

Argentinië vs. Paraguay

In de nacht van maandag op dinsdag, om 02.00 uur, speelt Argentinië tegen Paraguay. Bij de Argentijnen spelen naast Lionel Messi ook Ajacieden Nicolás Taglifico en Lisandro Martínez. Het spektakel in Brasilia is te zien op Ziggo Sport Select. "Die shirtjes van Paraguay zijn echt prachtig, daar zou je bijna voor wakker blijven", vertelt David Endt, voormalig teammanager van Ajax, ESPN-commentator én kenner van het Zuid-Amerikaanse voetbal, tegen Sportnieuws.nl.

Uruguay vs. Chili

Vanavond (maandag) om 23.00 uur speelt Uruguay tegen Chili. Deze pot is (helaas) niet op de Nederlandse tv te zien. Endt heeft geen al te hoge pet op van Uruguay. Het land van Luis Suárez en Edinson Cavani verloor de 1ste groepswedstrijd al van Argentinië. "Als ze verliezen van Chili, wordt het heel lastig voor ze. Er zit weinig in bij Uruguay."

Het complete interview met David Endt is later te lezen op onze website!