TV-gids: op deze zender kijk je naar de halve bekerfinale tussen Feyenoord en Ajax
i

Pro Shots

TV-gids: op deze zender kijk je naar de halve bekerfinale tussen Feyenoord en Ajax

Jeroen Rooseboom • 11:00, 05-04-2023 / Laatste Update: 03:06, 12-12-2023

De volgende halve finale van de TOTO KNVB Beker staat woensdagavond op het programma. En het belooft een verhitte wedstrijd te worden, want de Klassieker is natuurlijk altijd een bijzondere wedstrijd. Op welke zender kun je Feyenoord - Ajax live zien?

PSV haalde de finale door in een lastig duel met 2-1 te winnen van Spakenburg. De amateurs gaven alles, maar kwamen uiteindelijk toch net tekort tegen de Eindhovense profs.

Klassieker

De wedstrijd van woensdagavond belooft net zo spannend te worden. Feyenoord - Ajax staat altijd garant voor spektakel, en zeker als er zoiets groots als een bekerfinale op het spel staat zullen de messen van beide ploegen geslepen zijn.

Feyenoord lijkt de favoriet door de plek op de ranglijst en de flow van de Rotterdammers, ook door de winst van Feyenoord in de Johan Cruijff Arena een aantal weken geleden. Ajax zit juist in een mindere fase, maar de Amsterdammers zullen er alles aan doen om de finale te bereiken.

Zender Feyenoord - Ajax

De aftrap van Feyenoord - Ajax in de halve finale van de TOTO KNVB Beker is om 20.00 uur. Op de zenders FOX en ESPN kun je alle actie volgen. De voorbeschouwing begint om 19.00 uur, met interviews, analyses en ongetwijfeld veel meer.