TV-gids: op deze zender kijk je live naar Feyenoord - FC Utrecht
i

ANP

TV-gids: op deze zender kijk je live naar Feyenoord - FC Utrecht

Jeroen Rooseboom • 10:50, 20-12-2023 / Laatste Update: 03:24, 07-01-2024

In de 2e ronde in de TOTO KNVB Beker staat er woensdagavond een behoorlijke kraker op het programma. Feyenoord neemt het in eigen huis op tegen FC Utrecht. Check hier op welke zender je Feyenoord - FC Utrecht kan zien!

Feyenoord gaat als nummer 2 van de Eredivisie de winterstop in. De Rotterdammers hebben een flinke achterstand op de gedoodverfde kampioen PSV van 10 punten. Daardoor zullen ze misschien niet met allerlekkerste gevoel aan het kerstdiner verschijnen. Dat zal wel een stuk beter zijn als ze de volgende ronde van de beker bereiken ten koste van FC Utrecht.

Lees ook: Feyenoord-trainer Arne Slot: ‘Willen we prijs winnen, is beker meest realistisch’

De Domstedelingen kennen tot nu een behoorlijk chaotisch seizoen. Op dit moment staat de ploeg 13e in de competitie, nadat het een tijdlang onderaan de ranglijst bungelde. Met het aantrekken van Ron Jans als trainer lijkt de weg omhoog met vallen en opstaan ingezet, al zullen ze in Utrecht ook wel weten dat een uitwedstrijd bij Feyenoord niet makkelijk gewonnen wordt.

Laatste overwinning Utrecht bij Feyenoord

De laatste overwinning van Utrecht uit bij Feyenoord is alweer even geleden. Op 24 augustus 2014 werd het 2-1 voor de ploeg uit het hart van het land, door goals van Nacer Barazite en Rodney Antwi. Mitchell te Vrede scoorde voor de Rotterdammers.

Utrecht cupfighters?

FC Utrecht wordt altijd een cupfighter genoemd, een ploeg die het moet hebben van succesjes in het bekertoernooi. Toch steekt het aantal gewonnen KNVB Bekers maar schril af bij het aantal van Feyenoord: 3 tegenover 13.

Hoe laat is Feyenoord - FC Utrecht?

De aftrap bij Feyenoord - FC Utrecht is om 21.00 uur. Het kan, met mogelijke verlenging en strafschoppen, dus wel eens een latertje worden.

Welke zender Feyenoord - FC Utrecht?

Feyenoord - FC Utrecht is live te zien op ESPN 3. De uitzending rondom de KNVB Beker op dat kanaal begint om 20.15 uur.

HHC - AZ begint om 20.00 uur en is ook live op tv te volgen. Die wedstrijd kun je zien op ESPN 4.