TV-gids: hier kijk je live naar Bayern München - Manchester City en Inter - Benfica
i

Pro Shots

TV-gids: hier kijk je live naar Bayern München - Manchester City en Inter - Benfica

Noah Hoogenboezem • 11:00, 19-04-2023 / Laatste Update: 07:05, 12-12-2023

Woensdagavond worden ook de laatste 2 halve finalisten van de Champions League bekend. Manchester City verdedigt een 3-0-voorsprong tegen Bayern München en Inter staat al met 1 been in de halve finale na de 2-0-uitoverwinning tegen Benfica. Check hieronder waar je live kunt kijken naar Bayern München - Manchester City en Inter - Benfica!

Bayern moet woensdag een wonder verrichten tegen Manchester City. In Manchester was City veel beter dan de Duitsers en het won dan ook met 3-0 door goals van Rodri, Bernardo Silva en uiteraard Erling Haaland. Daarna was het onrustig bij Bayern, want Sadio Mané zou na de wedstrijd een klap hebben uitgedeeld aan teamgenoot Leroy Sané. De winnaar speelt in de halve finale tegen Real Madrid.

In Milaan kan Inter zich net als stadsgenoot AC Milan voor de halve finales gaan plaatsen. Na de 2-0-zege in Lissabon tegen Benfica door goals van Nicolo Barella en Romelu Lukaku lijkt dat al bijna een zekerheid. Als Inter inderdaad doorgaat, spelen ze in de halve finale tegen AC Milan en krijgen we dus 2x een schitterende Derby della Madonnina!

Hier kijk je live naar Bayern München - Manchester City en Inter - Benfica

21.00 uur: Bayern München - Manchester City. Deze wedstrijd is live te bekijken op RTL 7 en Ziggo Sport. De voorbeschouwing bij RTL 7 begint om 19.55 uur.

21.00 uur: Inter - Benfica. Deze wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport. De voorbeschouwing begint om 20.30 uur.