TV-gids: hoe laat speelt Feyenoord zondag de kampioenswedstrijd tegen Go Ahead Eagles?
i

Pro Shots

TV-gids: hoe laat speelt Feyenoord zondag de kampioenswedstrijd tegen Go Ahead Eagles?

Noah Hoogenboezem • 14:31, 14-05-2023 / Laatste Update: 20:54, 08-01-2024

In Rotterdam zijn alle voorbereidingen in volle gang voor de huldiging van Feyenoord als landskampioen, maar er moet zondag nog wel gewonnen worden van Go Ahead Eagles voordat het feest los kan barsten. Lees hier hoe laat Feyenoord zondag de kampioenswedstrijd speelt.

Lees ook: Geen helm op en maar 1 aansteker mee: deze (rare) eisen zijn er bij de huldiging van Feyenoord

Feyenoord is bij een overwinning op Go Ahead voor de 16e keer landskampioen en dat zou dan de 1e titel zijn sinds 2017. Ook toen werd Feyenoord op 14 mei in De Kuip kampioen. Dankzij een hattrick van Dirk Kuyt tegen Heracles Almelo was Rotterdam toen weken dronken van geluk.

Feyenoord won de laatste 11 wedstrijden in de competitie en is dus in topvorm. Het gat met nummer 2 PSV is 8 punten met nog 3 wedstrijden te gaan. Go Ahead staat op een knappe 11e plaats en is daarmee veilig. Eerder dit seizoen kwam Go Ahead in Deventer binnen 10 minuten op 2-0, maar draaide Feyenoord het helemaal om en werd het uiteindelijk 3-4.

Hoe laat speelt Feyenoord zondag de kampioenswedstrijd?

Feyenoord speelt zondag om 16.45 uur tegen Go Ahead Eagles. De wedstrijd is te zien op ESPN. Daar nemen ze flink de tijd vooraf, want de voorbeschouwing begint al om 14.45 uur!