TV-gids kwartfinales Europa League: hier check je live Atalanta, Barça, Rangers en Lyon
i

Getty Images

TV-gids kwartfinales Europa League: hier check je live Atalanta, Barça, Rangers en Lyon

Eimert Pruis • 14:45, 07-04-2022 / Laatste Update: 02:13, 12-12-2023

Donderdagavond wordt een Europees avondje om van te smullen. Niet alleen hebben we met Feyenoord en PSV 2 Nederlandse clubs in de Conference League, ook zijn er in de kwartfinales van de Europa League bij elke kwartfinale Nederlandse inbreng. We zetten de wedstrijden hieronder op een rijtje met daarachter waar je de wedstrijd live kan checken op tv.

Atalanta begint de Europese avond bij RB Leipzig. De club uit Bergamo heeft 3 Nederlandse spelers: Marten de Roon, Hans Hateboer en Teun Koopmeiners. FC Barcelona speelt later bij en tegen Eintracht Frankfurt. Luuk de Jong (corona) en Memphis Depay (hamstringblessure) zijn er niet bij in Frankfurt. Frenkie de Jong wel, hij wordt in de basis verwacht. Sam Lammers (Eintracht) mag daar alleen nog van dromen. De Nederlandse spits moet het meestal van korte invalbeurtjes hebben.

En dan hebben we nog de Nederlandse trainers Giovanni van Bronckhorst en Peter Bosz. Gio neemt het met zijn Rangers op tegen SC Braga en het Olympique Lyon van Bosz reist af naar Londen voor de clash met West Ham United.

Programma kwartfinales Europa League donderdag 7 april 2022

18.45 uur: RB Leipzig - Atalanta (ESPN)

21.00 uur: Eintracht Frankfurt - FC Barcelona (ESPN)

21.00 uur: SC Braga - Rangers FC (ESPN 3)

21.00 uur: West Ham United - Olympique Lyon (ESPN 4)