📺​ | TV-gids: lees hier hoe laat de derby tussen Manchester United en Manchester City begint
i

Pro Shots

📺​ | TV-gids: lees hier hoe laat de derby tussen Manchester United en Manchester City begint

Noah Hoogenboezem • 15:02, 29-10-2023 / Laatste Update: 16:10, 05-01-2024

Niet alleen in Nederland is het Super Sunday, maar ook in Engeland staan er een aantal mooie potjes op het programma. De Manchester derby zal de wedstrijd zijn waar de meeste mensen op zullen letten. Check hier hoe laat de derby tussen Manchester United en Manchester City begint.

Erik ten Hag had met zijn Manchester United een hele slechte start van het seizoen. Van de eerste 7 wedstrijden in de Premier League werden er 4 verloren en ook begon zijn ploeg de Champions League met 2 nederlagen. Inmiddels heeft United 3 wedstrijden op rij gewonnen, maar zondag wacht de grootste test tot nu toe.

City

Manchester City had juist een geweldige start, maar zakte de laatste weken wat weg door nederlagen tegen Wolverhampton Wanderers en Arsenal. Het gat met koploper Tottenham Hotspur is inmiddels 5 punten, maar de ploeg uit Londen heeft wel 1 wedstrijd meer gespeeld. De ploeg van Pep Guardiola moet dus winnen om in de buurt te blijven.

Hoe laat begint Manchester United - Manchester City?

De derby tussen Manchester United en Manchester City begint zondag om 16.30 uur. De wedstrijd is live te zien op Viaplay.

Stand

Het gat tussen beide teams is op dit moment 6 punten. United kan zich dus eigenlijk geen nederlaag veroorloven en aangezien City niet verder achterop wil raken bij Spurs belooft het heel veel.