TV-gids: op deze zender is Feyenoord - SC Cambuur te zien
i

Pro Shots

TV-gids: op deze zender is Feyenoord - SC Cambuur te zien

Joris Kaper • 12:02, 10-11-2022 / Laatste Update: 08:02, 12-12-2023

Feyenoord en SC Cambuur hebben nog een wedstrijd tegoed in de Eredivisie. En die wordt donderdag ingehaald! Dan nemen beide ploegen het namelijk tegen elkaar op in De Kuip in Rotterdam. Op welke zender kan je Feyenoord - SC Cambuur volgen? Check het hieronder!

Tijdstip en zender Feyenoord - Cambuur

De ontmoeting tussen Feyenoord en Cambuur is donderdag te volgen bij ESPN. Het duel begint om 20.00 uur, maar de voorbeschouwing begint al iets eerder, namelijk om 19.30 uur. Na afloop is er tevens een korte nabeschouwing. Online biedt de zender een livestream aan van het duel.

Wat staat er op het spel?

Feyenoord kan bij winst Ajax passeren op de ranglijst en zelfs gelijk in puntenaantal komen met koploper PSV. De Eindhovenaren voeren de ranglijst aan met 30 punten, terwijl Ajax 1 punt minder heeft. De Rotterdammers hebben op dit moment 27 punten, met 1 wedstrijd minder.

Cambuur zit in degradatiezorgen en heeft elk punt nodig. De Friezen hebben slechts 8 punten, maar wisten begin oktober wel PSV te verrassen (3-0). Ligt er donderdag een nieuwe stunt op de loer?