TV-gids: op deze zender kijk je de bekerkraker tussen PSV en FC Twente
i

Pro Shots

TV-gids: op deze zender kijk je de bekerkraker tussen PSV en FC Twente

Yvo van Dorst • 10:49, 21-12-2023 / Laatste Update: 20:13, 04-01-2024

In Eindhoven staat donderdagavond een van de spannendste en meest hoogstaande partijen van de 2e ronde in de TOTO KNVB Beker op het programma. Dan neemt het onverslaanbare PSV het in eigen huis op tegen de stugge tukkers van Twente. Een van die twee grootmachten ligt dus in de 2e ronde al uit het bekertoernooi. Check hier hoe laat en op welke zender de wedstrijd tussen PSV en FC Twente te zien is.

PSV is de titelverdediger in het bekertoernooi. Vorig jaar wonnen de Eindhovenaren in de finale op penalty's van Ajax. FC Twente werd vorig seizoen al vrij vroeg in het toernooi uitgeschakeld door de Amsterdammers. In het Philips Stadion moet Twente om door te gaan nu de 1e Nederlandse ploeg worden die PSV dit seizoen verslaat.

Keeperskwestie

Op zijn laatste persconferentie liet PSV-coach Peter Bosz nog niet veel los over de opstelling, maar op 1 plek wilde hij wel toegeven. Joël Drommel gaat keepen tegen FC Twente. Walter Benítez krijgt dus een dagje rust. "Drommel moet de kans krijgen om zijn titel te verdedigen", vertelde Bosz over het laten starten van de reservegoalie.

Hoe laat begint PSV - Twente?

De wedstrijd tussen PSV en FC Twente zal het slotstuk zijn van een voetbalavond waarop ook Ajax in actie komt. De ploeg van Peter Bosz trapt om 21:00 uur af in het eigen stadion tegen de manschappen van Joseph Oosting.

Op welke zender kijk je PSV - FC Twente?

PSV tegen Twente in de 2e ronde van de KNVB Beker is te zien via ESPN. Het schakelprogramma is te zien op ESPN 1, maar de wedstrijd maar de kraker tussen de Eindhovenaren en de Tukkers is live te volgen via ESPN 3. De uitzending start om 20:15 uur.